Samsung Galaxy J1 J100 Batarya Pil EB-BJ100BBE
Samsung Galaxy J1 J100 Batarya Pil EB-BJ100BBE

Samsung Galaxy J1 J100 Batarya Pil EB-BJ100BBE (arztek0021614)

Marka : Samsung
Fiyat : $7.22(KDV Dahil)
TL Fiyat : ₺245,61(KDV Dahil)

Satın Aldığım Ürün Garantili Mi?

Satın almış olduğunuz ürün cep telefonu ekranı tek başına kullanılan ürünler değildir. Bir cihazın yedek parçası niteliğinde olduğundan dolayı ürünün garantisi montajı yapıldığı anda sona ermektedir. Dolayısıyla ürünün sağlamlığını ve çalışabilirliğini montaj yapmadan önce sadece soketlerinden takarak test ediniz.

 

Satın aldığınız ürünlerin jelâtinlerini çıkarmamaya ve ürüne zarar vermemeye lütfen dikkat ediniz. Samsung servis ekranlar ve tüm marka modellere ait kasa kapak ürünleri ile entegre çip tüm çeşitlerinde iade yada değişim söz konusu değildir. Çalışmayan ya da hatalı çalışan ürünleri ARAS kargo ile bize gönderiniz.

 

Satın alınan ürünler, Cep Telefonu Onarım Yeterlilik Belgesi yada Cep Telefonu Onarım Ustalık Belgesi olan profesyonel kişiler tarafından montaj yapılmalıdır. Aksi halde montaj esnasında doğabilecek sorunlar ve arızalarda tüm sorumluluk montajı yapan kişiye aittir. Bu durumdan oluşabilecek mağduriyetlerde firmamız sorumluluk kabul etmemektedir.

 

Satın Aldığım Ürünler Ne Zaman Kargoya Verilir?

Satın aldığınız ürün hafta içi saat 16:00, Cumartesi günleri ise saat 12:00'ye kadar kargoya verilmektedir. Pazar günü ve tatil günlerinde verilen siparişler ise takip eden ilk iş gününde kargoya verilir.

 

Siparişimin Kargoya Verildiğini Nasıl Anlarım?

Üye olurken girilmiş olan e-posta adresine sipariş bilgileriniz gönderilecektir. Ayrıca Hesabım bölümünde yer alan Siparişlerim sayfasından siparişlerinizin takibini yapabilirsiniz.

 

Nasıl Üyelik Oluşturabilirim?

Üyelik formundan sizden istenilen bilgileri girerek sistemimize kayıt olabilirsiniz. Girmiş olduğunuz bilgilerin doğru olduğunu kontrol ediniz.

 

Nasıl Bayi Olurum Avantajları Nelerdir?

Bayilik başvurusu iletişim bölümünde bize direkt olarak ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz sizleri arayarak bilgileri verecektir. Bayimiz olan müşterilerimiz için indirimli fiyatlar ve ayrıca bayilerimize özel kampanyalardan yararlanabileceklerdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR